Behandelingen

Behandelingen

Mooi verzorgde handen en nagels horen bij een verzorgd uiterlijk.
Met kunstnagels verlengt en versterkt u uw natuurlijke nagels, die u dan vervolgens na 3-4 weken bij kunt laten werken. Gaat uw voorkeur uit naar de natuurlijke nagel dan is O.P.I. Gelcolor wellicht de juiste oplossing voor u.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0649334843


Acryl

Acrylnagels
Indien u mooie lange nagels wilt, verleng ik uw natuurlijke nagel met een sjabloon, dit geeft een mooi resultaat. Ook voor mensen die nagelbijten is dit ideaal, want door het vaak korte nagelbed is het plakken van tips niet handig, maar met sjablonen wordt dit erg mooi.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

O.P.I. Gelcolor

Gelcolor
De Gelcolor van O.P.I. is ideaal voor de drukbezette vrouw en/of voor degene die geen kunstnagels maar wel langdurig mooi verzorgde handen en nagels wil hebben. Het draagt als een nagellak maar het is een gel met een supermooie, langdurige hoogglans.

De Gelcolor wordt eenvoudig en snel aangebracht en blijft gemiddeld twee weken perfect zitten.

De O.P.I. Gelcolor is beschikbaar in veel populaire kleuren. Bovendien kan het aangebracht worden op zowel de natuurlijke nagel als op een kunstsysteem. Gelcolor is geschikt voor zowel de nagels van handen als voeten.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten (indien aangebracht op nagels waar geen oude Gelcolor op aanwezig is)

Voordelen:
– Snel aangebracht, snel uitgehard (30 sec).
– Sterker dan nagellak.
– De natuurlijke nagel krijgt de kans te groeien.
– Het is dunner dan een kunstnagel.
– Blijft 2 weken prachtig glanzen.
– Zowel geschikt voor handen als voeten.
– Is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, met een product dat je meekrijgt bij iedere behandeling. Zonder te vijlen.
– Meer dan 70 kleuren beschikbaar.

Nagelbedverlenging

Nagelbedverlenging
Als u van nature een kort nagelbed heeft of als u een nagelbijter bent, is het toch mogelijk om een mooie nagel te hebben. Door te werken met een dekkende naturel roze acryl verleng ik uw nagelbed, zodat uw vingers optisch langer lijken. Indien gewenst kunt u hier Colorgel of French Manicure op aan laten brengen.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

French Manicure

French Manicure
U kunt er voor kiezen om French Manicure aan te laten brengen met OPI Gelcolor, dit kan zowel op de natuurlijke nagel als op een kunstnagel.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

French Pedicure

French Pedicure
Mooie verzorgde teennagels door het aanbrengen van een mooie French van OPI Gelcolor, blijft zeker 6 weken mooi zitten. U kunt uiteraard ook voor een kleur kiezen.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Manicure

Mini Manicure
De mini manicure behandeling is een korte behandeling die ervoor zorgt dat uw natuurlijke nagels er weer mooi verzorgd uitzien.

Tijdens de behandeling worden de nagelriemen voorzichtig terug geduwd, daarna vijl ik uw nagels in vorm en worden tenslotte de nagels verzorgd met een nagelriemolie. Tevens zit hier een oliepakking bij, als extra verzorging voor uw handen.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Copyright Bling Nailstudio - Webdesign by Evoke CC